Naar boven
Klantbeoordeling
6
  • Voordelige prijzen
  • Gratis advies op maat
  • Uitsluitend A-merken
  • Eenvoudig geregeld

Verwarming

Wij snappen dat er niets fijner is dan na een koude dag thuiskomen in een aangenaam warm huis. Verwarming biedt comfort op koude dagen. En dat is precies wat wij jou kunnen leveren. Van hr-ketels tot thermostaten, eenvoudig geregeld voor een voordelige prijs. Vind de perfecte ketel voor jouw huishouden en wensen. Weet je nog niet welke dat is? Wij geven je graag advies.

Hulp bij verwarmingsketel kiezen

Verschillende merken verwarmingsketels

Bij CVketelvoordeel.nl leveren wij uitsluitend verwarmingsketels van de meest gerenommeerde merken. Zo hebben wij ATAG, AWB, Remeha en Intergas verwarming. Deze A-merken hebben allemaal een Energielabel A voor verwarming en warm water. Op deze manier kunnen wij garanderen dat je niet teveel gas en energie verbruikt. En energie besparen is geld besparen. Daarnaast is het Energielabel steeds belangrijker voor de waarde van jouw huis. Een nieuwe cv-ketel betekent dus winst voor het milieu en je bankrekening. Een win-winsituatie!

Verwarming

Keuze van de juiste verwarmingsketel

Een verwarmingsketel kopen doe je niet elke dag. Het is een grote investering die je uiteindelijk veel kan opleveren. Mits je voor de juiste ketel kiest. De beste verwarmingsketel hangt helemaal van jouw wensen en woonsituatie af. Hoeveel warm water heb je nodig, wat is je budget en hoe zorg je voor energiezuinige verwarming? Lees meer over het kiezen van de juiste cv-ketel en bekijk de best geteste ketels. Daarnaast geven wij graag persoonlijk advies. Zo weet je zeker dat je geen verkeerde aankoop doet en kom je niet voor verrassingen te staan.

Verwarming kopen

De kosten van een verwarmingsketel

Doordat wij ons focussen op een viertal A-merken, kunnen we groots inkopen en de beste hr-ketels leveren tegen een scherp tarief. Zo betaal je nooit teveel en ben je verzekerd van goedkope verwarming van je huis. Een losse verwarmingsketel kopen kan natuurlijk ook, deze koop je al vanaf 739,- euro. 

Verwarmingsketel kopen

Een verwarmingsketel kopen doe je niet elke dag. Het is dan ook van belang om je goed te laten adviseren welke hr-ketel het meest geschikt is voor jouw woning en wensen. Heb je bijvoorbeeld een grote warmwater behoefte dan moet je een cv-ketel kopen met hoge CW-waarde. Heb je een kleine woning of juist een groot huis welke verwarmd moet worden? Dan let je op het vermogen van de verwarming, uitgedrukt in kW. Advies nodig? Bel ons gerust!


Alle cv-ketels bekijken