Naar boven
Klantbeoordeling
8,8
  • Voordelige cv-ketels
  • Gratis advies op maat
  • Gecertificeerde monteurs
  • Eenvoudig geregeld

Verwarming

Wij snappen dat er niets fijner is dan na een koude dag thuiskomen in een aangenaam warm huis. Verwarming biedt comfort op koude dagen. En dat is precies wat wij jou kunnen leveren. Van hr-ketels tot thermostaten, eenvoudig geregeld voor een voordelige prijs. Vind de perfecte ketel voor jouw huishouden en wensen. Weet je nog niet welke dat is? Wij geven je graag advies.

Hulp bij verwarmingsketel kiezen

Verschillende merken verwarmingsketels

Bij CVketelvoordeel.nl leveren wij uitsluitend verwarmingsketels van de meest gerenommeerde merken. Zo hebben wij ATAG, AWB, Remeha en Intergas verwarming. Deze A-merken hebben allemaal een Energielabel A voor verwarming en warm water. Op deze manier kunnen wij garanderen dat je niet teveel gas en energie verbruikt. En energie besparen is geld besparen. Daarnaast is het Energielabel steeds belangrijker voor de waarde van jouw huis. Een nieuwe cv-ketel betekent dus winst voor het milieu en je bankrekening. Een win-winsituatie!

Verwarming

Keuze van de juiste verwarmingsketel

Een verwarmingsketel kopen doe je niet elke dag. Het is een grote investering die je uiteindelijk veel kan opleveren. Mits je voor de juiste ketel kiest. De beste verwarmingsketel hangt helemaal van jouw wensen en woonsituatie af. Hoeveel warm water heb je nodig, wat is je budget en hoe zorg je voor energiezuinige verwarming? Lees meer over het kiezen van de juiste cv-ketel en bekijk de best geteste ketels van 2019. Daarnaast geven wij graag persoonlijk advies. Kies je een cv-ketel uit in onze webshop inclusief installatie, dan belt één van onze adviseurs je altijd na om alles door te spreken. Zo weet je zeker dat je geen verkeerde aankoop doet en kom je niet voor verrassingen te staan.

Verwarming kopen

De kosten van een verwarmingsketel

Doordat wij ons focussen op een viertal A-merken, kunnen we groots inkopen en de beste hr-ketels leveren tegen een scherp tarief. Zo betaal je nooit teveel en ben je verzekerd van goedkope verwarming van je huis. De prijzen in onze cv-ketel shop zijn inclusief btw en volledige en veilige cv installatie en thermostaat. Een losse verwarmingsketel kopen kan natuurlijk ook, deze koop je al vanaf 739,- euro. Wanneer je kiest voor installatie ben je iets duurder uit. Materiaalkosten, voorrijkosten en loonkosten van de verwarmingsinstallateur zitten er dan wel allemaal bij in. Daarnaast ben je verzekerd dat alles goed en veilig is aangesloten.

Verwarmingsketel kopen

Een verwarmingsketel kopen doe je niet elke dag. Het is dan ook van belang om je goed te laten adviseren welke hr-ketel het meest geschikt is voor jouw woning en wensen. Heb je bijvoorbeeld een grote warmwater behoefte dan moet je een cv-ketel kopen met hoge CW-waarde. Heb je een kleine woning of juist een groot huis welke verwarmd moet worden? Dan let je op het vermogen van de verwarming, uitgedrukt in kW. Bij CVketelvoordeel.nl kan je een losse verwarmingsketel kopen, of inclusief installatie, thermostaat en onderhoud. Aan jou de keus. Advies nodig? Bel ons gerust!

Installatie door de verwarmingsmonteur

Centrale verwarming is een ingewikkeld product. Een verwarming installeren doe je dan ook niet even zomaar. Als je een gecertificeerde verwarmingsmonteur laat komen weet je zeker dat het goed gebeurt. Zij zorgen dat alle onderdelen, zoals leidingwerk, de gaskogelkraan en het expansievat, goed geïnstalleerd zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat je een fout maakt en komt zo achteraf niet met allerlei problemen te zitten. Onze verwarmingsinstallateurs zijn allemaal gecertificeerd en staan dagelijks voor je kaar.

Na de installatie is het van belang dat de verwarmingsketel elke twee jaar onderhouden wordt, ongeacht het merk of het type. Zo zorg je dat de verwarming veilig blijft, voorkom je storingen, werkt de ketel zuiniger en verleng je de levensduur. Wij bieden een onderhoudscontract voor €14,07 per maand. Met dit contract betaal je een vaste lage prijs en ben je verzekerd van een goed werkend toestel.

Alle cv-ketels bekijken