Naar boven
Klantbeoordeling
6
  • Voordelige prijzen
  • Gratis advies op maat
  • Uitsluitend A-merken
  • Eenvoudig geregeld

Remeha

RemehaMet een Remeha cv-ketel kies je voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. De Remeha cv-ketels zijn de meest verkochte van Nederland. In ons assortiment hebben we de Remeha Tzerra Ace, Remeha Calenta en Remeha Avanta modellen.

Overzicht alle Remeha ketels

Remeha hr-ketels vergelijken

Remeha Avanta

Remeha Tzerra 

Remeha Calenta 

****  Energiezuinig ****  Energiezuinig **** Energiezuinig
***   Prestaties ****  Prestaties **** Prestaties
***   Gemak ****  Gemak **** Gemak
****  Afmetingen *****Afmetingen *** Afmetingen
Avanta 24c v.a. € 899,-CW3
21,6 kW verwarming
10 liter warm water per minuut
Tzerra Ace 24c v.a. € 910,-
CW3
20,9 kW verwarming
11,2 liter warm water per minuut       
-
Avanta 28c v.a. € 840,-CW4
26,7 kW verwarming
12,5 liter warm water per minuut       
Tzerra Ace 28c v.a. € 905,-CW4
24,8 kW verwarming
13 liter warm water per minuut
Calenta 28c v.a. € 1.273,-CW4
25,5 kW verwarming
14,5 liter warm water per minuut       
Avanta 35c v.a. € 945,- 
CW5
31,2 kW verwarming
15 liter warm water per minuut
Tzerra Ace 39c v.a. € 990,-CW5
35,7 kW verwarming
18,3 liter warm water per minuut
Calenta 40c v.a. € 1.364,-CW5
35,6 kW verwarming
20 liter warm water per minuut

Remeha Avanta

Remeha Avanta: meest verkochte cv-ketel

Vriendelijk geprijsd, degelijk gebouwd en doet wat hij moet doen: stil, efficiënt en zonder haperingen royaal en snel verwarming en warm water leveren. De Remeha Avanta serie kenmerkt zich als een stil systeem die doet wat hij moet doen: het leveren van warm water en verwarming. Ook vanuit koude situaties wordt er snel warm water geleverd. Zo hoef je niet eerst water te laten stromen voor je het kunt gebruiken. Dit bespaart weer energie en geld. Niet voor niets is Remeha Avanta een van de meest verkochte ketels van Nederland met 1 miljoen verkopen. De Avanta serie is leverbaar in drie verschillende comfortklassen: CW3, CW4 en CW5. De Remeha Avanta CW5 is bij CVketelvoordeel.nl de meest verkochte cv-ketel!

Remeha Tzerra Ace

Stel je hoge eisen aan comfort en wil je besparen op de ruimte in huis en energiekosten? De Tzerra doet het. De Remeha Tzerra Ace is de opvolger van de Remeha Tzerra Plus cv-ketels. Voor hoge eisen in comfort en besparing op de ruimte in huis, energie en (onderhouds)kosten kies je de Remeha Tzerra Ace. Hij is zo compact dat hij bijna overal te plaatsen is, is zuinig met energie en levert tegelijkertijd het comfort dat je van een grote cv-ketel zou verwachten. Bijkomend voordeel: deze cv-ketel kan automatisch water bijvullen! De Tzerra Ace is leverbaar in drie comfortklassen: CW3, CW4 of CW5. Het maakt niet uit hoe groot (of klein) je huishouden is en of de warm water vraag hoog is: de Tzerra Ace levert de warmte die u wenst. Altijd en overal. De cv-ketels zijn tevens gekozen tot de beste cv-ketels volgens de Consumentenbond 2018!

Remeha Calenta Ace

Ongekende luxe en comfort. Hybrid ready, dus klaar voor een duurzame toekomst. En u hoeft nooit meer zelf water bij te vullen. De Remeha Calenta Ace zorgt voor ruime hoeveelheden warm water met een stabiele temperatuur. Ook is de Calenta Ace standaard voorbereid op duuzame technieken zoals een zonneboiler of warmtepomp. Dat kan bij aanschaf, maar ook nog in een later stadium bij uitbreiding van de installatie. Door de unieke automatische bijvulinrichting hoef je nooit meer water bij te vullen wanneer de waterdruk in de cv-installatie te laag wordt. Volop voordelen dus! Kies nu voor de Calenta Ace cv-ketels. 

Remeha cv-ketels: duurzaam en efficiënt

De duurzaamheid en hoge efficiënte van de cv-ketels van Remeha zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Het bewezen hoge rendement van de ketels in combinatie met de lage onderhoudskosten zorgt ervoor dat Remeha een van de meest economische oplossingen biedt om jouw huis van warmte en warm water te voorzien.

Cv-ketel Remeha

Tegenwoordig maakt Remeha deel uit van BDR Thermea, een grote producent op het gebied van verwarmingsapparatuur in Europa. De ontwikkeling en productie van cv-ketels voor de Nederlandse markt gebeurt nog altijd in eigen huis in de hoofdvestiging in Apeldoorn. Met een cv-ketel van Remeha kies je voor duurzame verwarming en warm water in uw huis.

Overzicht alle Remeha ketels