Naar boven
Klantbeoordeling
8,8
  • Voordelige prijzen
  • Gratis advies op maat
  • Uitsluitend A-merken
  • Eenvoudig geregeld

Over ons

Installatiebedrijf CVketelvoordeel.nl

Steeds meer consumenten kopen hun producten, waaronder ook cv-ketels en thermostaten, het liefst online. Een aantal lokale professionele installateurs is zo op het idee gekomen hun krachten te bundelen en een webwinkel voor cv-ketels te openen: CVketelvoordeel.nl. Door kennis, kunde en mankracht te verenigen zijn wij in staat om een landelijke dekking en een groot inkoopvoordeel te realiseren. Hierdoor kunnen wij onze klanten een lage prijs bieden voor een nieuwe cv-ketel. CVketelvoordeel.nl onderscheidt zich hiermee in de branche.

Samenwerking met Feenstra

Naast de verkoop van cv-ketels en thermostaten bieden wij klanten de mogelijkheid een onderhoudscontract van onze partner Feenstra af te sluiten. Bij CVketelvoordeel.nl staat veiligheid hoog in het vaandel. Tevens kan je optioneel je cv-installatie periodiek laten onderhouden. Zo voorkomt je hoge reparatiekosten bij een storing en zal je nooit op een koude winterdag voor nare verrassingen komen te staan. Meer weten? Neem contact met ons op. 

Passend ketelaanbod voor scherpe prijs

CVketelvoordeel.nl levert drie varianten hr-ketels: CW3, CW4 en CW5. Door onze werkwijze kunnen wij iedere klant een passende ketel aanbieden tegen een scherpe prijs. Bij CVketelvoordeel.nl vinden wij het belangrijk om onze klanten inzicht te geven in wat hen te wachten staat. Transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn onderdeel van onze kernwaarden. Bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel geven wij altijd advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en de ketel voldoet aan al jouw wensen. Kies je voor het bestellen van een losse cv-ketel? Dan gaan we ervan uit dat je geen advies nodig hebt en wordt de cv-ketel zo snel mogelijk geleverd. Wil je graag advies? Dan staan we je graag telefonisch te woord. Bel dan: 088-8455 088.

Webshop Keurmerk

CVketelvoordeel.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dat betekent voor jou dat:
  •  Je veilig kunt betalen
  •  Je zeker weet bij welk bedrijf je winkelt
  •  Jouw privacy gewaarborgd is
  •  Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  •  De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd
  •  Je een afkoelingsperiode van 14 dagen hebt
Met andere woorden, dat je veilig en betrouwbaar kunt winkelen bij CVketelvoordeel.nl.

Het team van CVketelvoordeel.nl staat voor je klaar