Naar boven
Klantbeoordeling
6
  • Voordelige prijzen
  • Gratis advies op maat
  • Uitsluitend A-merken
  • Eenvoudig geregeld

Intergas ketel

IntergasIntergas is een Nederlandse producent van verwarmingssystemen. Het hoge rendement van de cv-ketels leverde Intergas al diverse keren het predikaat ‘Beste koop’ op in de testen van de Consumentenbond. 

Aanbod alle Intergas cv-ketels

Intergas hr-ketels vergelijken

In ons assortiment hebben we 3 Intergas cv-ketel modellen: de Xtreme, de Kombi Kompakt HReco en de Kombi Kompakt HRE. De Intergas Xtreme 36 CW5 is door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste cv-ketel van 2018/2019. De Intergas HReco is de opvolger van de HRE, daarom lijken de twee series zo op elkaar. De verschillen zitten hem in het hart van de cv-ketel. De warmtewisselaar is verbeterd, waardoor het rendement van de HReco net wat hoger uitvalt.

Intergas Kombi Kompakt HRE    

  Intergas Kombi Kompakt HReco    

  Intergas Xtreme  

Kompakt HRE 24/18A CW3 v.a. € 825,-   Kompakt HReco 24 CW3 v.a. € 892,-  
Kompakt HRE 28/24A CW4 v.a. € 869,-   Kompakt HReco 30 CW4 v.a. € 998,-  
Kompakt HRE 36-30A CW5 v.a. € 976,-   Kompakt HReco 36 CW5 v.a. € 1.112,-   Intergas Xtreme 36 CW5 v.a. € 1.279,-
Intergas Kompakt HRE

Intergas Kompakt HRE

De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Het is de combiketel die écht alles combineert. In dit moderne, compacte designtoestel bevindt zich de baanbrekende technologie die ‘dubbel HR’ wordt genoemd. Dankzij deze technologie ­combineert de Intergas Kombi Kompakt HRE een hoog rendement op tapwater met een hoog rendement op verwarming.

Intergas HReco

De Kombi Kompakt Hreco zijn de best verkochte ketels van Intergas. Dit type is sinds 2012 op de markt. De HReco is opgebouwd uit uitsluitend hoogstaande, op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen. Dit levert een grote energiebesparing op. Met de zeer zuinige A-label pomp ben je verzekerd van een duurzaam toestel. De uitstoot van CO₂ wordt sterk verminderd, wat het milieu ten goede komt. De Intergas HReco haalt het hoogste rendement en is zowel ecologisch als economisch verantwoord.

Intergas Xtreme 36 CW5: Beste cv-ketel 2019!

De Intergas Xtreme 36 komt als beste uit de test van de Consumentenbond 2019. Met een eindcijfer van 7,9 met recht de best geteste cv-ketel van Nederland te noemen. De CW5 zorgt voor ruim voldoende warm water voor elke woning.

Intergas CW5 of CW4

Wil je de keuze maken tussen een Intergas CW4 of CW5 model, dan moet je duidelijk de verschillen van de CW klasse voor ogen hebben. Kort gezegd levert de CW5 meer en sneller warm water per minuut. Dus als je een grote warm water voorziening nodig hebt in de badkamer met een stortdouche of bad is een CW5 aan te raden boven een CW4. Is dit niet het geval, dan is een Intergas CW4 een prima keuze!

Cv-ketel Intergas

Een van de bijzondere kenmerken van de cv-ketels van Intergas is het gebruik van de unieke dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Deze gepatenteerde warmtewisselaar minimaliseert het warmteverlies en zorgt voor een optimale warmteoverdracht. Doordat het cv-water en het koude tapwater rechtstreeks door de warmtewisselaar stromen, koelen de rookgassen maximaal af en wordt de condensatiewarmte optimaal benut. Dit is uiterst voordelig, want het levert een zeer hoog rendement op.

Intergas verwarming

Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen om u van betrouwbare warmte te voorzien. Om de kwaliteit van iedere ketel te kunnen garanderen, past Intergas diverse strenge kwaliteitskeuringen toe. Iedere hr-ketel van Intergas is daardoor gegarandeerd goed en veilig. Met de aanschaf van een combiketel van Intergas ben je daarmee verzekerd van een betrouwbaar en hoogwaardig apparaat dat u de komende jaren van verwarming en warm water gaat voorzien. De ketels van Intergas bevatten een minimum aan onderdelen om de onderhoudskosten zoveel mogelijk te beperken. De betrouwbare techniek en duurzame materialen die worden gebruikt, garanderen een jarenlange probleemloze werking. Op de onderdelen geldt daarom een standaardgarantie van twee jaar. Op de warmtewisselaar is de garantie zelfs vijftien jaar. Met een Intergas cv-ketel krijg je waar voor je geld.

Overzicht alle Intergas cv-ketels