Naar boven
Klantbeoordeling
8,8
  • Voordelige cv-ketels
  • Gratis advies op maat
  • Gecertificeerde monteurs
  • Eenvoudig geregeld

Cv-ketels vergelijken

Cv-ketel vergelijkenEr is een groot aanbod van cv-ketels waar je uit kunt kiezen. Maar hoe kies je nou de beste cv-ketel die aansluit bij jouw wensen en verbruik? Bij het vergelijken van cv-ketels kan je op de volgende specificaties letten:
  • Hoeveelheid en snelheid warm water uit de kraan (CW-waarde)
  • Energiezuinige verwarming 
  • Best getest volgens de Consumentenbond
  • Aanschafprijs en installatiekosten
Cv-ketels vergelijken

Cv-ketel advies

Een cv-ketel koop je niet elke dag. Wat voor jouw woning de beste cv-ketel is, hoeft voor je buurman niet zo te zijn. Kies je een cv-ketel uit in onze webshop inclusief installatie, dan word je altijd nagebeld door onze adviseur. Tijdens dit gesprek wordt er nagegaan of de gekozen hr-ketel daadwerkelijk geschikt is voor jouw woning en bij je wensen past. Zo ben je verzekerd dat je de beste cv-ketel kiest voor jouw huishouden.

Hr-ketels vergelijken op basis van prijs

Je kunt een cv-ketel kopen inclusief of exclusief installatie. Een losse ketel koop je al vanaf 739,- euro. Kies je ook voor installatie dan ben je wat duurder uit: er zijn kosten van de monteur, de aansluitset en de rookgasafvoer die vervangen moet worden. De prijs van hr-ketels verschilt niet heel erg van elkaar, het gaat om tientjes verschil. Kijk daarom ook goed naar wat jouw huishouden voor vermogen aan verwarming en warm water nodig heeft, voordat je puur op basis van prijs een keuze maakt

Cv-ketels vergelijken op merk

Ons assortiment bestaat uit combiketels van de meest gerenommeerde cv-ketel merken; ATAG, AWB, Remeha en Intergas. Wij leveren uitsluitend A-merken, omdt ze energiezuinig zijn en lang meegaan. Door ons te focussen om deze merken, kunnen we groots inkopen en de prijs zo laag mogelijk houden zodat je nooit teveel betaalt. Kies zelf of je een losse cv-ketel wilt kopen, of een cv-ketel inclusief installatie en thermostaat.

Bekijk in de shop onze modellen

Cv-ketel offerte vergelijken

Voordat je een verwarmingsketel koopt is het logisch dat je ook bij andere aanbieders de producten bekijkt. Heb je van een andere cv-ketel aanbieder een offerte ontvangen voor een cv-ketel inclusief installatie? Dan legt CVketelvoordeel.nl je graag een concurrerende offerte voor. Zo ben je voor dezelfde cv-ketel inclusief thermostaat en installatie altijd het voordeligste uit.

Mail ons jouw offerte