Naar boven
Klantbeoordeling
6
  • Voordelige prijzen
  • Gratis advies op maat
  • Uitsluitend A-merken
  • Eenvoudig geregeld

Cv-ketel vervangen

Als je cv-ketel aan vervanging toe is, dan wil je natuurlijk graag snel een nieuwe. Het vervangen van je ketel regel je gemakkelijk en snel via CVketelvoordeel.nl. Vind een ketel tegen een scherp tarief, die perfect aansluit bij jouw huishouden en wensen. Het lijkt op het eerste gezicht misschien een grote investering, maar je cv vervangen is een slimme zet. Niet alleen qua financiën, maar zeker ook qua gemak en comfort ga je erop vooruit. Ontdek hier de opties als je je cv-ketel wilt vervangen.

Bekijk ons aanbod

Cv-ketel vervangenWanneer je cv-ketel laten vervangen?

De cv-ketel wordt in bijna elk huis intensief gebruikt. Na verloop van tijd neemt de efficiëntie van de verwarmingsketel af, dit zorgt voor een hogere energierekening. Daarnaast zijn ketels op leeftijd storingsgevoeliger en hebben ze steeds meer onderhoud nodig. Lees: dure onderhoudsbeurten. Na verloop van tijd kunnen de kosten van reparaties dermate hoog oplopen, dat het een goede investering is om een nieuwe ketel te kopen. Dus, na hoeveel jaar is het tijd om je cv-ketel vervangen? Dit hangt onder andere af van het type ketel en hoe goed deze onderhouden is. Gemiddeld gaat hij 12 à 15 jaar mee. Daarna is aan te raden om je cv-ketel te vervangen voor een nieuw exemplaar. Naast slijtage zijn er meerdere goede redenen die je kunnen laten besluiten om je ketel eerder te vervangen. Lees de redenen voor vervanging ketel.

Cv vervangen? Welke hr-ketel kies je?

Ga je je cv-ketel vervangen, dan heb je vele mogelijkheden. Ben je tevreden met je huidige ketel of wil je wat extra comfort? Het kan lastig zijn welke ketel je moet kiezen. Wij hebben een mooi overzicht met duidelijke opties als je je verwarmingsketel gaat vervangen. Zo kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Hulp bij de cv-ketel keuze

Wat zijn de kosten voor het vervangen van je cv-ketel?

Welke cv-ketel je ook kiest, CVketelvoordeel.nl levert de beste hr-ketels tegen een scherp tarief. Wij snappen dat jouw oudere verwarmingsketel laten vervangen waarschijnlijk niet iets is waar je naar uitkijkt. Wanneer je zoekt naar een goede aanbieding voor het laten vervangen van jouw cv-ketel ben je bij ons aan het juiste adres. Koop direct een losse cv-ketel die je zelf gaat installeren, dit kan al vanaf € 739. Uiteindelijk is het vervangen van je cv-ketel een investering waar je snel de vruchten van afplukt. In de meeste gevallen is een nieuwe hoogrendementsketel al binnen 5 jaar terugverdiend. De besparingen in de overige levensduur jaren zijn dus een mooie bonus voor jou.

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen over het vervangen van je ketel? Stuur dan een mail naar contact@cvketelvoordeel.nl.