Naar boven
Klantbeoordeling
8,8
  • Voordelige cv-ketels
  • Gratis advies op maat
  • Gecertificeerde monteurs
  • Eenvoudig geregeld

Cv-ketel vervangen

Als je cv-ketel aan vervanging toe is, dan wil je natuurlijk graag snel een nieuwe. Het vervangen van je ketel regel je gemakkelijk en snel via CVketelvoordeel.nl. Vind een ketel tegen een scherp tarief, die perfect aansluit bij jouw huishouden en wensen. Het lijkt op het eerste gezicht misschien een grote investering, maar je cv vervangen is een slimme zet. Niet alleen qua financiën, maar zeker ook qua gemak en comfort ga je erop vooruit. Ontdek hier de opties als je je cv-ketel wilt vervangen.

Bekijk ons aanbod

Cv-ketel vervangenWanneer je cv-ketel laten vervangen?

De cv-ketel wordt in bijna elk huis intensief gebruikt. Na verloop van tijd neemt de efficiëntie van de verwarmingsketel af, dit zorgt voor een hogere energierekening. Daarnaast zijn ketels op leeftijd storingsgevoeliger en hebben ze steeds meer onderhoud nodig. Lees: dure onderhoudsbeurten. Na verloop van tijd kunnen de kosten van reparaties dermate hoog oplopen, dat het een goede investering is om een nieuwe ketel te kopen. Dus, na hoeveel jaar is het tijd om je cv-ketel vervangen? Dit hangt onder andere af van het type ketel en hoe goed deze onderhouden is. Gemiddeld gaat hij 12 à 15 jaar mee. Daarna is aan te raden om je cv-ketel te vervangen voor een nieuw exemplaar. Naast slijtage zijn er meerdere goede redenen die je kunnen laten besluiten om je ketel eerder te vervangen. Lees de redenen voor vervanging ketel.

Cv vervangen? Welke hr-ketel kies je?

Ga je je cv-ketel vervangen, dan heb je vele mogelijkheden. Ben je tevreden met je huidige ketel of wil je wat extra comfort? Het kan lastig zijn welke ketel je moet kiezen. Wij hebben een mooi overzicht met duidelijke opties als je je verwarmingsketel gaat vervangen. Zo kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Hulp bij de cv-ketel keuze

Wat zijn de kosten voor het vervangen van je cv-ketel?

Welke cv-ketel je ook kiest, CVketelvoordeel.nl levert de beste hr-ketels tegen een scherp tarief. Wij snappen dat jouw oudere verwarmingsketel laten vervangen waarschijnlijk niet iets is waar je naar uitkijkt. Wanneer je zoekt naar een goede aanbieding voor het laten vervangen van jouw cv-ketel ben je bij ons aan het juiste adres. Koop direct een losse cv-ketel die je zelf gaat installeren of kies voor een cv-ketel inclusief installatie. Dan krijg je een vrijblijvende offerte en brengen we je op de hoogte van de kosten die het vervangen van je ketel met zich meebrengt. Uiteindelijk is het vervangen van je cv-ketel een investering waar je snel de vruchten van afplukt. In de meeste gevallen is een nieuwe hoogrendementsketel al binnen 5 jaar terugverdiend. De besparingen in de overige levensduur jaren zijn dus een mooie bonus voor jou.

Hoe werkt een cv-ketel vervanging inclusief installatie?

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk een nieuwe hr-ketel als je huidige aan vervanging toe is. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de cv-ketel die je op het oog hebt. Kies je voor een cv-ketel vervangen inclusief installatie? Dan word je altijd nagebeld door onze adviseur. We bespreken deskundig je aanvraag door. Zo ben je verzekerd dat je de beste hr-ketel kiest voor jouw huishouden. Een cv-ketel koop je tenslotte niet elke dag. Wanneer alles duidelijk is, kun je de opdracht bevestigen voor installatie. Op de met jou overeengekomen datum komt de installateur bij je langs om de combiketel en thermostaat te monteren. Meestal kan dit al binnen 48 uur. Als je kiest voor cv-ketel vervanging met montage bij CVketelvoordeel.nl dan:
  • Krijg je 2 jaar 100% garantie op de hr-ketel
  • Komt er een gecertificeerde monteur langs voor installatie
  • Wordt de oude ketel gedemonteerd en afgevoerd
  • Kun je achteraf betalen en kosteloos annuleren zolang de ketel niet geplaatst is
Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen over het vervangen van je ketel? Wij staan je graag te woord! Bereik ons op werkdagen van 10:00 tot 16:00 uur via 088 – 8455 088 of stuur een mail naar contact@cvketelvoordeel.nl.