Naar boven
Klantbeoordeling
8,8
 • Voordelige cv-ketels
 • Gratis advies op maat
 • Gecertificeerde monteurs
 • Eenvoudig geregeld

Cv-ketel kopen

cv-ketel kopenWil je een nieuwe cv-ketel kopen? Dan ga je natuurlijk voor de beste hr-ketel die geschikt is voor jouw type huishouden. Een cv-ketel gaat gemiddeld tussen de 12-15 jaar mee. Een lange tijd om comfortabel te wonen met het gemak van voldoende warm water en verwarming. Daarom is het belangrijk om bij het kiezen van een nieuwe ketel te letten op de volgende factoren:

 • Capacititeit voor genoeg warm water en verwarming
 • Energiezuinigheid voor lage stookkosten
 • Aanschafkosten al dan niet inclusief montage en thermostaat
 • Woningtype; hoe groot is de woning en hoe is de isolatie
Cv-ketel kopen

Nieuwe cv-ketel kopen? Welke ketel kies je?

Welke cv-ketel je kiest hangt sterk af van je woning en verbruik. Grofweg kan je een verdeling maken in 3 type huishoudens:

hr-ketel kopen

Advies bij het kopen van een verwarmingsketel

Kies je voor een cv-ketel inclusief installatie? Dan word je altijd nagebeld door onze adviseur. Tijdens dit gesprek wordt er nagegaan of de gekozen verwarmingsketel daadwerkelijk geschikt is voor jouw woning en bij je wensen past. Zo ben je verzekerd dat je de beste hr-ketel kiest voor jouw huishouden. Een cv-ketel koop je tenslotte niet elke dag. Laat je daarom adviseren over de beste keuze.

Cv-ketel kopen en installeren

Ons assortiment bestaat uit de kwaliteitsmerken Remeha, AWB, ATAG en Intergas. HR-ketels die allemaal Energielabel A hebben op het gebied van warm water en verwarming. Zo weet je dat ze energiezuinig zijn. Ook hebben de ketels allemaal 2 jaar garantie. Bij CVketelvoordeel staat veiligheid van de cv-installatie hoog in het vaandel. Koop je bij ons een cv-ketel inclusief installatie, dan ben je verzekerd van gecertificeerd monteurs. Ook wordt er een nieuwe rookgasafvoer aangelegd en wordt de (slimme) thermostaat aangesloten. En natuurlijk wordt de oude ketel gedemonteerd en afgevoerd. Om verzekerd te zijn van een veilige, energiezuinige werking zonder storingen, zit er ook cv-ketel onderhoud bij. Kortom, we nemen je de volledige installatie uit handen bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Hr-ketel kopen zonder installatie

Wil je een cv-ketel kopen zonder installatie? Ook dat is mogelijk bij CVketelvoordeel.nl. Je hebt de keuze om er een aansluitset bij aan te schaffen, zodat je de ketel zelf kunt (laten) installeren. Zo heb je gelijk de juiste benodigheden in huis! De losse ketel betaal je via iDeal en wordt zo spoeding mogelijk bij jou thuis afgeleverd.

Waarom een cv-ketel kopen bij CVketelvoordeel.nl?

 • Assortiment met de beste cv-ketel merken met Energielabel A
 • Keuze tussen kopen inclusief of exclusief installatie, onderhoud en thermostaat
 • Altijd 2 jaar garantie op de cv-ketel
Cv-ketels vergelijken