Naar boven
Klantbeoordeling
8,8
  • Voordelige cv-ketels
  • Gratis advies op maat
  • Gecertificeerde monteurs
  • Eenvoudig geregeld

Bestelproces bij cv-ketel kopen

In onderstaande video zie je hoe het bestelproces verloopt als je een cv-ketel koopt. Hieronder staan ook de verschillende stappen van het bestelproces uitgelegd.

1. Nieuwe cv-ketel kiezen

Toe aan een nieuwe cv-ketel? Kies dan een hr-ketel uit onze webshop. CVketelvoordeel.nl voert uitsluitend energiezuinige ketels van A-merken. We adviseren je graag om de beste cv-ketel voor jouw huishouden uit te zoeken. De grootte van je woning en de mate van comfort die je wenst spelen hierbij een rol. Heb je eenmaal een hr-ketel op het oog, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

2. Deskundig doorspreken van je aanvraag

Na je vrijblijvende aanvraag word je gebeld door een van onze specialisten in verwarming. We lopen uitvoerig door je aanvraag heen. We vragen je om foto's te maken van de bestaande situatie, zodat we kunnen beoordelen wat er moet gebeuren bij installatie. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is voor een onveilige rookgasdoorvoer, zal er een nieuwe moeten worden aangelegd. Dit om de veiligheid van de cv-ketel installatie te kunnen garanderen zodat je zonder zorgen van warm water en verwarming kunt genieten.

3. Cv-ketel onderhoud

Vanzelfsprekend heb je 2 jaar lang 100% garantie op de nieuwe ketel. Maar wil je alle risico's uitsluiten, dan is het raadzaam om een cv-ketel onderhoudscontract af te sluiten bij onze partner Feenstra. Bij het all-inclusive onderhoudscontract krijg je korting op de aanschafprijs van de cv-ketel. Ook wordt de hr-ketel één keer in de twee jaar onderhouden én kan je 24/7 terecht als de cv-ketel overhoopt een storing heeft. Het onderhoudscontract is aanbevolen, maar niet verplicht bij de aanschaf van een hr-ketel.

4. Cv-ketel installatie

Wanneer alles duidelijk is, kan je de opdracht bevestigen voor installatie. Op de met jou overeengekomen datum komt de installateur bij je langs om de combiketel en thermostaat te monteren. Meestal kan dit al binnen 48 uur. Wanneer je toch nog bedenkingen hebt, hebben we daar alle begrip voor. Zolang de ketel niet geplaatst is, kan je kosteloos annuleren. Je betaalt achteraf, dus wanneer de ketel aan de muur hangt en goed en wel werkt.

Dus bestel nu je cv-ketel bij CVketelvoordeel.nl en begin bij stap 1 van het bestelproces!

Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4
Cv-ketel offerte aanvragen  Telefonische intake  Definitieve offerte per mail 
Installatiedatum kiezen 
 
 

Hulp bij de cv-ketel keuze