Naar boven
Klantbeoordeling
7
  • Voordelige prijzen
  • Gratis advies op maat
  • Uitsluitend A-merken
  • Eenvoudig geregeld

AWB

AWB AWB is al sinds 1934 gespecialiseerd in systemen voor verwarming, warm water en koeling. De Nederlandse onderneming staat garant voor een hoge kwaliteit tegen een goede prijs en produceert onder meer cv-ketels, duurzame systemen en kamerthermostaten. AWB maakt sinds 2002 deel uit van de Vaillant Group.

Overzicht AWB cv-ketels

AWB ketelAWB ThermoMaster C-XV cv-ketel

De AWB ThermoMaster C-XV serie levert cv-ketels van betrouwbare kwaliteit. Bij het ontwikkelen van de cv-ketels is gelet om de beheerskosten zo laag mogelijk te houden. Dit resulteert in weinig storingen en minimale onderhoudskosten van de ABW Thermomaster C-XV. De ketels zijn voorzien van een High Efficiency Pomp, waardoor deze energiezuinig haar werk doet. De cv-ketels van de AWB Thermomaster C-XV serie is er in de Comfort Waarden CW3 en CW4, zodat er voor elke woning en warm water behoefte een cv-ketel is.

Naam cv-ketel   CW-waarde   Liter/min.   Vermogen   Naar de shop
AWB ThermoMaster C-XV 25    CW3   6   18,4 Bekijk de cv-ketel
AWB ThermoMaster C-XV 30     CW4   7,5   25,5 Bekijk de cv-ketel

AWB ketel voor een lage prijs

Voor AWB is dit daarom een van de speerpunten in de producten en diensten die men ontwikkelt. Deze moeten niet alleen concurrerend zijn bij de aanschaf, maar ook dermate onderhoudsvriendelijk en zuinig zijn dat de totale kostprijs zo laag mogelijk blijft. Op dit punt blinken de cv-ketels van AWB dan ook uit. In combinatie met goede rapportcijfers op het gebied van betrouwbaarheid, efficiëntie en energiezuinigheid, scoren de producten van AWB daardoor goed. Investeren in een cv-ketel van AWB loont daardoor gegarandeerd. Met AWB houd je de totale kosten voor jouw verwarming in de hand.

AWB cv-ketels vergelijken

Bekijk alle AWB cv-ketels