Naar boven
Klantbeoordeling
6
  • Voordelige prijzen
  • Gratis advies op maat
  • Uitsluitend A-merken
  • Eenvoudig geregeld

Remeha cv-ketels

Remeha Koop hier een Remeha cv-ketel. We voeren de merken: Calenta, Tzerra Ace en Avanta. Voor elk huishouden de beste Remeha ketel. Koop een losse hr-ketel of inclusief thermostaat en installatiepakket.

Consumenten noemen Remeha als beste cv-ketel merk

Uit de beste cv-ketel test van de Consumentenbond blijkt dat de consument een voorkeur heeft voor het merk Remeha. Het cv-ketel merk Remeha krijgt van het consumentenpanel het hoogste rapportcijfer, namelijk een 8,5.

Remeha Tzerra de beste cv-ketel volgens de Consumentenbond

De Remeha Tzerra Ace M28c CW4 kwam als beste uit de test en kreeg van de Consumentenbond een rapportcijfer van 7,7. De Remeha Tzerra Ace M38c heeft een Comfort Warmwater klasse 4 en met 20 kW genoeg vermogen om een gemiddelde woning te verwarmen.

Remeha thermostaat

Cvketelvoordeel.nl heeft verschillende thermostaten van Remeha in haar assortiment. Je kunt kiezen uit de Remeha eTwist en de iSense. De eTwist is een slimme thermostaat en te bedienen via de app. De iSense is een klokthermostaat. Beide thermostaten zijn gemakkelijk aan te sluiten op een Remeha cv-ketel. De thermostaat kan je los aanschaffen en zelf monteren.