Naar boven
Klantbeoordeling
7
  • Voordelige prijzen
  • Gratis advies op maat
  • Uitsluitend A-merken
  • Eenvoudig geregeld

ATAG cv-ketels

ATAG Koop een ATAG cv-ketel en thermostaat. De ATAG A-serie hr-ketels zijn geschikt voor elk soort huishouden. Koop een losse hr-ketel of inclusief thermostaat en installatiepakket.

ATAG verwarming

Geniet van verwarming en warm water in huis met de A-serie van ATAG. ATAG Verwarming bestaat sinds 1986 en is kenmerkend voor duurzame verwarmingsoplossingen. ATAG zorgt voor maximaal comfort in huis, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur.

ATAG cv-ketels

Het aanbod van onze ATAG cv-ketels bestaat uit de A-serie met combiketels die geschikt zijn voor elk huishouden. We hebben van elke ATAG A-serie een hr-ketel voor CW3, CW4 en CW5 warm water behoefte. Daarnaast kun je de keuze maken voor welke soort afvoer je hebt: gevel, plat dak of schuin dak. Zo kan je een installatiepakket kiezen dat voor jouw rookgasafvoer geschikt is. 

ATAG thermostaat

CVketelvoordeel.nl heeft slimme thermostaten van ATAG in haar assortiment: de ATAG ONE. Je kunt de ATAG One makkelijk bedienen via de app en weekprogramma's instellen. De slimme thermostaat is aan te sluiten op elke ATAG cv-ketel. Maak de keuze voor de witte of zwarte variant en schaf de thermostaat aan. Je kunt deze zelf makkelijk monteren.